Fashion

De beste manier om het te zeggen.

Galajurken Utrecht

Wees bereid om te investeren in een klassieker

Eenvoudig en Elegant (niet eenvoudig maar ook niet ultra-hoogstaand) is de beste manier om het te zeggen. Toch maakt dat het niet saai, kleed het gewoon aan en je zult versteld staan. Mijn galajurken zijn zo on point gestileerd en toch klassiek. Ik hou ook rekening met andere dingen.

Bridezilla: Gown Herring Zorn’s bridezilla is de nachtmerrie van de moderne vrouw. Klaar om te schitteren op je grote evenement? Kleed het aan! Met goud in Hollywood-stijl, of met Swarovski-kristallen in metaal. Laten we een voorbeeld nemen aan de sterren en ons realiseren dat het niet uitmaakt welk deel van de wereld een bruid wil bezoeken (en waarom zou je daar in hemelsnaam naar toe willen?!). Laten we ervoor zorgen dat al jullie landerijen worden opgewacht met een spectaculaire receptie in het mooiste resort hotel, compleet met zwembaden en jacuzzi’s. Kleed je superieur!

Cocktail Party: Chiffon en normaal iets formeler dan zijde, leer en normaal iets formeler dan satijn. Op andere gebieden nemen we iets te veel voor lief, maar dat is OK, we doen het toch in naam van de mode? Is het mogelijk om formeler te zijn dan een feest?! Want dat is wat ons schoolbal zal zijn. Zwart, wit en “Rage.” Champagne en chocolade zijn aanvaardbaar.

Bling-bling: Eigenlijk is dat “bloeden.” Net zoals de Jimmy Choo strappy stiletto’s niet genoeg waren (ook al zijn ze de beste), is de Jimmy Choo cocktailjurk niet genoeg, ook al is het een boeket bloemen onder een enorme bloemenarm. Je weet wel beter dan dat!

Trouwjurken worden gemaakt door ontwerpers die elk honderden collecties hebben. De meesten van hen zijn geweldig en sommigen hebben zelfs één fantastische wedding dress die de lat voor alle anderen zal leggen.

Niet ieder van ons heeft echter een kastbudget. Daarom kwam ik op het idee om Utrepring’s eigen mode goeroe, Janine weber de opdracht te geven “ingham fashion spreads” te schrijven in deUG Hits mag.

Janine is schrijfster, modevernieuwer en de beste vriendin van modeontwerper Christopher Drury, de eigenaar en enige ontwerper van bloatedothing.com. Ze schreef onlangs een artikel voorUs weekly over praktische modetips. Hieronder vind je twee van haar ideeën:

Een idee is om je outfit mee te nemen naar de accessoires winkel. Laat uw outfit meteen passen, en als het niet perfect past, wel, dan moet het op maat gemaakt worden tot in de perfectie. Neem vervolgens je accessoires met je outfit mee naar een juwelierszaak. Je accessoires moeten je outfit afmaken, niet overheersen.

Een andere suggestie is om je eigen veranderingen te maken in modestijlen waar je van houdt. Je leert naaien, breien, haken, aficionados, en kledingstukken van de grond af aan te creëren.

Uw goede smaak, uw gevoel voor mode dragen er in hoge mate toe bij dat uw outfit uniek en onberispelijk aanvoelt in uw handen.

Lees meer:
Kledingmaker in Utrecht

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.