Fashion

Edelsteen Armbanden – Wat zijn ze?

Wat is er nieuw? Onze nieuwste collectie

Heeft u de nieuwste sieraden op onze site gezien? We hebben zojuist onze nieuwe 2010 collectie online gezet om van te genieten. Vind de meest originele, ongewone en modieuze juweelontwerpen in de wereld van de edelsteenjuwelen. Of u nu op zoek bent naar een edelsteen hanger, of een edelsteen armband of ring, u zult een kleur, ontwerp en grootte vinden die zeker bij uw smaak past.

Als u op zoek bent naar een edelsteen hanger

ezimberland.com heeft een grote selectie van hangers in verschillende stijlen en prijsklassen. Onze accessoire collectie omvat armbanden, ringen, kettingen en nog veel meer. Al onze hangers zijn gegarandeerd authentiek.

Als u op zoek bent naar een edelstenen armband

ezimberland.com heeft ook een brede selectie van authentieke edelsteen armbanden. Onze armbanden en kettingen zijn gemaakt van duurzaam draad en glanzend gerhodineerd zilver. U zult er in stijl mee voor de dag komen.

ezimberland.com is trots op haar handgemaakte sieraden. Onze kralen zijn zorgvuldig gekozen om ervoor te zorgen dat we de beste kwaliteit producten leveren met echte stenen en nauwgezet vakmanschap.

Onze hangers zijn handgemaakt met echte edelstenen. Bij traditionele sieraden zult u het verschil merken tussen een authentieke edelsteen en een grovere edelsteen. Echter, in onze lijn van edelsteen sieraden, zult u merken dat onze kwaliteit edelstenen zijn van de hoogste kwaliteit.

Onze hangers zijn een unieke combinatie van parelmoer, kattenoog en oker. Het resultaat is een veelkleurige hanger van edelsteen die bij verschillende outfits past.

Als u op zoek bent naar een hanger met edelsteen, zult u ook onze parelmoeren armband eens van dichtbij willen bekijken. De langwerpige parelmoervorm is uniek voor ons merk. Zelfs na veelvuldig gebruik behoudt hij zijn vorm. Hij is praktisch onverwoestbaar. De knoop aan de parelmoeren armband is ook geen fout van de maker, hij wordt met de hand in de juiste vorm gegoten. Het resultaat is een vrijwel onbeperkte verscheidenheid aan looks om uit te kiezen.

Als u op zoek bent naar een meer complexe hanger zie onze Kralen & Vormtabel hieronder.

Onze Beading & Shape Chart combineert hand kralen met eenvoudige vormen die u een unieke eigen look geven. Deze tabel zal je helpen beslissen wat voor soort halsketting en hanger je mij voor jou zou willen zien maken.

ezimberland.com is trots op ons vakmanschap

Onze reputatie als een van de beste online sieraden retailers begon toen we het eerste paar echt handgemaakte oorbellen gemaakt door een ambachtsman in ons huis. Voor die tijd, oorbellen werden in massa geproduceerd, en onze oorbellen waren uniek slechts voor een paar mensen.

ezimberland.com richt zich op handgemaakte sieraden

Elk item dat we maken, wordt door een vakman in onze winkel gemaakt. Al meer dan 120 jaar hebben wij ons toegelegd op het maken van fantastische sieraden. Als gevolg daarvan hebben we een succesvol bedrijf ontwikkeld. Alleen een vakman of een zeer bekwaam iemand kan onze stijl begrijpen en een artikel maken dat wij leveren.

ezimberland.com werkt met top ambachtslieden

Wij werken met zeer bekwame ambachtslieden. Sommige van onze meest populaire stukken zijn gemaakt door meester juweliers. Als gevolg daarvan zijn onze producten van uitzonderlijke kwaliteit. Veel van onze juwelen hebben zelfs prijzen gewonnen.

Hoe verzorgt u uw juwelen?

ezimberland.com biedt een volledig stress-vrije stroom van informatie op hun website. Echter, als u een sieraden liefhebber bent zoals ik, kunt u nog steeds op de hoogte blijven van het laatste sieraden nieuws en ideeën door in te loggen op onze blog, Ezine.com, en onze pagina’s te bookmarken.

Onderaan dit artikel, zie je een zoekbalk. Type in “ezireland.com” (zonder de aanhalingstekens) en het brengt u naar onze homepage.

Nu, vanaf de startpagina, kunt u een algemene zoekopdracht doen. Typ in “Etnische Juwelen” (zonder de aanhalingstekens) om u naar de volgende pagina te brengen.

Lees meer:

Ibiza style armbanden

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.