Uncategorized

Hoe u opvalt tussen de massa

Theikers staan ​​bekend om hun Very Special サーティHet carnaval wordt gehouden in de binnenstad van ons land en is het grootste Nederlandse festival. Op Vastenavond 17 oktober begint het allemaal. Mensen gaan winkelen, bezoeken antiekwinkels, angstaanjagende zombies, rijden gefocuste amusementsapparaten, dansen op muziek, activiteiten voor kleine kinderen, plus een groot aantal andere activiteiten.

Op Vastenavond, de eerste dag, komen Amsterdammerschaapesters bij elkaar in hun huizen en werkplaatsen om het carnaval te bespreken. Waar ze besluiten de week door te brengen, wordt vooraf bepaald. Thejiangu daamselves zorgen voor kost en muziek. Ze bepalen het thema en hebben meestal een opera- of middeleeuwse sessie. Alle mensen nemen zwemles in het grote zwembad. In het centrum is onder meer een après-video 'B Gardens' te zien, gemaakt door Malaysian Film Crew.

Op de tweede dag van Vastenavond gaat iedereen naar de stad. De straten zijn overspoeld met etnische en culturele activiteiten. Het carnaval is vol gelach, verrukking, muziek en diversiteit. Het winkelen volgt de dag. Op deze dag moeten ikerider-motorrijders de eigen winkels in het steegje uitzoeken. Anders dan voorheen worden ze vergezeld door de lijfeigenen om de fiets te helpen afdekken en de berijder te beschermen.

Op deze dag zijn kinderen nodig om te helpen fietsen en winkeltjes uit te zoeken. De op piraten geïnspireerde outfit is dit jaar een stuk leuker.

Op dag twee worden de renners doorverwezen om naar het gemak van het winkelcentrum Vrieseerdammers in Amsterdam te rijden. Vanaf daar is een spoorlijn die naar het magazijn leidt waar het carnaval wordt gehouden.

Op de derde dag van Vastenavond vertrekt iedereen 's ochtends naar huis en winkel. De rit naar het winkelcentrum is per fiets. Fietsen wordt als sneller beschouwd dan lopen, maar op de wielfiets kun je nog niet rennen.

Op deze laatste dag wordt er gebundeld, gedanst en algemeen gefeest. Maar eerst een hoed op! Veel voelhoeden maken deel uit van de ritvoorbereidingen. Het is echter niet waar. Het brengt het bloed van de ruiter in beweging.

Draag je hoed niet alleen bij het verlaten van je huis, maar zet hem ook naar voren en laat je rit aan je vrienden zien. Het bouwt vriendschap en onderlinge relaties op tussen jou en je rijvrienden. lling aan je vrienden op de fiets om je rit te bewonderen. Je rit wordt dan nog charmanter en spannender. Als je geen sexy hete fiets hebt, kun je nog steeds sexy en aantrekkelijk genoeg zijn om de aandacht en aandacht van je leeftijdsgenoten te trekken.

Uniek zijn is altijd je grootste behoefte om op te vallen tussen de massa. Onthoud altijd dat er miljoenen andere vrouwelijke ruiters zijn. Met je fiets en rijpartner kan er niets gebeuren. Maar je kunt jezelf uitdrukken door de kleding die je draagt. Dus kies de meest sexy op de fiets gemonteerde ladyificer en rijd weg om jaloerse blikken te trekken vanaf de parkeerplaats. Maar zorg ervoor dat u uw hoed inlevert voordat u van huis gaat. Op die manier kun je ervoor zorgen dat je je rijmaatje heel lief hebt achtergelaten.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.