Fashion

Hoodies voor vrouwen – een geweldig stijlstatement

Unisex hoodie

Het is tijd om iedereen zijn unisex hoodies tevoorschijn te halen, want het is de enige manier om je te beschermen tegen de kou op kantoor! Iedereen houdt van een lekker warm sweatshirt, maar vrouwen hoodies zijn veel aantrekkelijker en het is een van de beste manieren om wat aandacht te krijgen.

Behalve dat hoodies je comfort en warmte geven, zijn ze ook een geweldige stijlstatement. Dus waarom zou je ze geen deel laten uitmaken van je stijlstatement. Alles wat je nodig hebt om je eigen hoody te maken is een goede jeans en een goed passend t-shirt. Zodra je deze items hebt ben je klaar om een nieuw stijlstatement te maken. Je unieke emo dead emo look met een hoody emo look is tegenwoordig helemaal ‘in’. En niet de trendy unisex hoodies je favoriete filmsterren dragen, wie niet wil kijken dat kuiken in de films. Nou hier is iets voor jullie!

Niet te opzichtig, maar felgekleurde hoodies zijn hot vandaag, leeftijd nietwaar? Dat klopt… vandaag is de dag dat we met trots kunnen zeggen dat we uit het tijdperk van de Hoodies komen! Het dragen van een felgekleurde hoody is niet meer alleen voor kinderen en tieners, het is een van de trends voor 2009. Het is al een tijdje populair in de tienerwereld, en het is nog steeds hot voor 2009. Dus haal die Cougar-zak tevoorschijn en stof dat basketbalshirt af, want deze zomer wil je er wel mee voor de dag komen.

Dus in plaats van die Cougar picultuur terug in de kast te gooien, moet je hem een nieuwe look geven. Maak het 2008 met een randje! Neem een scherp, bijpassend stuk om je hoody te complimenteren. Ritsen zijn deze zomer populair bij de Hoodies, en het is een goed idee om ervoor te zorgen dat je hoody er een aan de voor- en achterkant heeft. Geef je alledaagse, utilitaire look een emo twist met emo stijl ritsen.

Hoodies zien er geweldig uit met korte broeken en jeans. Als je gezegend bent met een Rippert vampier look, waarom dan niet je hoody assessoren met een sweatshirt met capuchon. Ze zijn een hot trend en kunnen je een gestroomlijnde look geven. Combineer je hoody met een vintage wash denim jeans en je ziet eruit alsof je het meent. De emo look is geperfectioneerd door de jaren heen, en het nog steeds zijn populariteit. Zo kun je de emo look neerzetten bij een rockster of bij wie dan ook die het maar wat graag wil. Ook de hoody is nu erg populair, en het geeft je outfit een interessant randje. Combineer je hoody met een casual jeans en een rommelig kapsel, en je ziet er helemaal in je element uit. Dus waar wacht je nog op? Vrolijk op, zorg dat je er goed uitziet op alle formele en informele evenementen, en laat je zien met een emo stijl hoody.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.