Fashion

Modetrends in de mode

Damesmode Den Haag

Naarmate we ouder worden is het een uitdaging om ons passend te kleden voor onze leeftijd, maar het mag geen verrassing zijn dat onze kleren ook veranderen naarmate we ouder worden. Wie had gedacht dat onze kleren zouden veranderen naarmate we ouder worden, maar dat doen ze wel degelijk!

Leggings zijn populairder dit jaar, probeer ze in verschillende kleuren en lengtes. Ze zijn een veelzijdig kledingstuk dat kan worden gedragen onder shorts die langer, of gedragen onder een rok of jurk zijn ze niet zo vet. Met leggings zijn zo veelzijdig, kunnen ze worden gedragen onder een breed scala van verschillende kleding.

Leggings in pastelkleuren zijn on trend dit jaar, probeer ze te dragen met verschillende kleuren tops of verschillende tops, draag ze met rokken of jurken. Hot Choices Leggings in pastelkleuren zijn erg on trend en kunnen gedragen worden onder een jurk, rok, of dit jaar kokerrokken. Ze zijn ook perfect om te dragen onder shorts of jurken. Kleuren als roze, geel en blauw zijn dit jaar ook erg populair. Ze zijn gewaagd en kunnen met bijna alles gedragen worden.

Zowel shirts met lange als korte mouwen en tops zijn in de damesmode, probeer tops eens over een legging te dragen, ze zien er geweldig uit met laarzen of met enkellaarsjes zijn ze zelfs nog beter tijdens een avondje uit. Maxi-jurken zijn ook nog steeds in de damesmode, draag ze met enkellaarsjes of met enkelsokken, je kunt ze omhoog of omlaag kleden, afhankelijk van de look die je wilt.

Als je een lang persoon kleedt, moeten lange vrouwen hakken dragen om hun benen te verlengen. Door grote gebreide topjes of topjes met hakken te dragen, lijk je veel langer en slanker.

Probeer in 2010 voorzichtig een aantal trends uit, maar vergeet niet dat je modieus kunt zijn en je toch passend kunt kleden. Er zijn genoeg kledingstukken die zowel modieus als passend bij je leeftijd zijn.

Lees meer:
Sensia

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.