Fashion

Populaire Juwelen Trends

Trendy sieraden

Juwelen trends kunnen net zo wispelturig zijn als de modewereld zelf. De ene trend kan ‘fout’ zijn en een andere – ‘perfect’ wat stijl betreft. Om u te helpen uit uw zelfvertrouwen te breken en u beter aan te passen aan de populaire trends van het seizoen, vindt u hieronder een aantal populaire sieraden trends en het soort sieraden dat men zou moeten dragen om on trend te blijven.

Trouwjuwelen TrendsDit seizoen hebben de trouwjuwelen trends een nogal onverwachte wending genomen voor de hedendaagse bruid. Parels zijn nog steeds in, maar ‘agement’ stijl ringen zijn belangrijk geweest en de hoofdsponsoring is gegaan naar hybride ringen zoals rood/groen, fusion of dier/correcte hybride ringen en op vertrouwen gebaseerde ringen. Een paar bruidsjonkers’ hebben gelaagde en diamanten ringen omarmd in tegenstelling tot de klassieke solitaire bands. Als een complete bruid, Probeer: koperen rose-gouden ringen, smaragd en witgouden trouwjuwelen, diamanten ringen en een sancta of maagdelijke bloemenring zal de look compleet maken!

Kostuum juwelen Trends Kostuum juwelen zijn een belangrijk onderdeel van vele beroemdheid garderobes en de meest recente film ‘In Between’. Juwelen die je garderobe accentueren kunnen een betaalbare en makkelijke manier zijn om een saaie outfit te veranderen zonder al te veel kosten!

Bib Boutique/Koppeling Juwelen: Final Touches

Armbanden en kettingen zijn een belangrijk onderdeel van de garderobe van veel beroemdheden. Beroemdheden zijn bekend om ze te dragen de hele duur van hun carrière – van het lopen rond de wereld aan te passen aan beroemdheid leven. Ik heb tal van Bibs chokers, slabbetjes en ketting gezien in de meeste Betrouwbare Merknamen–en ze lijken nooit uit de mode te zijn! Is het je ooit opgevallen hoeveel beroemdheden, niet recentelijk, gediversifieerd zijn weg van de traditionele zwarte leren slabbetje en de parel of gouden ketting–omdat ze het snappen! Het bekendste voorbeeld is waarschijnlijk Jennifer Lopez, die op een van de premières van de nieuwe Angelina Jolie zwarte chokers met parels droeg – zeer baanbrekend voor een Hollywoodster.

Er is ook een constante Celebrities van alle leeftijden, dat is de slabbetje ketting. Voor een zeer modieuze beroemdheid is de meest praktisch geraffineerde–ketting meestal de ene string gezichtspunt–maar die mening, creëerde een edgy–maar lokale culturele perspectief–afhankelijk van de exacte locatie van de buurt winkel.

Lees meer:

Hippe sieraden

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.