Fashion

Traditionele Trouwpakken

Trouwpak

Traditioneel

Dit is de beproefde en ware optie, maar met enkele variaties. Dit zou de meest populaire trouwpak optie voor de bruidegom zijn. Er zijn een of twee variaties van de traditionele nemen verschillende voordelen van de mode-technologie. De bruidegom kan de krant in de ene hand houden en de laptop in de andere – hoewel dit er niet altijd even stijlvol uitziet! Traditionele pakken zijn meestal zwart of grijs en bruin aantrekkelijk. Ze hebben één of twee knopen, lange mouwen met verdikte revers en ook zakken. Ze bevatten niet zulke moderne technologie als smokings en ze zijn nauwer aansluitend.

Een moderne benadering

Deze optie is niet in de trend op dit moment, maar het is een optie. Het heeft een beetje moderne technologie door de cutaway vesten die soms voorkomen. Het moderne pak bevat mix en match opties, waardoor je de kans krijgt om verschillende stoffen te combineren. Eén of twee knopen zijn de norm, maar als je zin hebt om nog een stapje verder te gaan, kun je de knopen helemaal dichtknopen. Niet dat iemand dat echt doet! Dergelijke mix en match opties zijn een modern kenmerk en niet uit de jaren 80. Polyester mengt zich op technologische wijze met katoen, zodat het pak zowel licht als sterk is. Dergelijke pakken zijn een combinatie van traditioneel en modern, waardoor u een optie krijgt die u bij traditionele pakken niet kunt vinden. Kies het pak dat bij uw persoonlijkheid past.

Gecombineerd

Om het oude en het nieuwe te combineren, is dit de optie voor u. U kunt de traditionele kenmerken van een traditioneel pak combineren met een nieuwe en opwindende innovatie, namelijk de mix and match-optie. Bruidegomsmannen zullen dit geweldig vinden. Het pak zal u goed passen en het zal comfortabel zijn. Traditionele kenmerken van vroeger zullen worden beschermd en dat is belangrijk. Iets nieuwsonderste knoop op het jasje

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.