Uncategorized

3 Tips to Help You Achieve Your Goals

Ik deel 3 tips met je om je te helpen dit doel te bereiken.

1. Erken dat je niet perfect bent

Wanneer u zich inspant om het goed te doen en te zijn, is het goed voor het personeel dat wanneer u verandert; het is ook goed om te erkennen dat je niet perfect bent. Velen zullen zeggen dat er niets mis is met onvolmaakt zijn. We kunnen andere mensen echter niet helpen de dingen te vermijden die soms extreem moeilijk zijn.

2. Creëer je eigen reality check. Hier komt innerlijke schoonheid en zelfvertrouwen vandaan. Moedig jezelf aan om vandaag door het huidige negatieve heen te gaan en een positieve checklist voor morgen te maken. Zoals je in het verleden lijsten zou maken van de taken die voor die dag zijn voltooid. Omdat je weet wat er moet gebeuren om taken af ​​te handelen en de rommel van huisdieren op te ruimen, kun je een checklist maken met items die moeten worden gedaan en deze laten documenteren.

Maak indien mogelijk checklists met het volgende:

Dat is slechts een klein deel van wat u kunt doen, maar het is een begin. Naarmate u checklists blijft maken die voor u realistisch zijn, ontwikkelt u uw eigen Tulip Thinking en creëert u zo de acceptatie van wie u bent.

3. Maak er een gewoonte van om dingen op een frisse en productieve manier te doen. Als u alle bovenstaande doelstellingen behaalt, zult u een goede start maken. U kunt een gezondere gewoonte aanleren en u zult productiever worden door wie u bent en wat u hebt bereikt.

Wil je een gewoonte aanleren, maak dan een systeem aan waarmee je in de ochtend eenvoudig checklists kunt maken. Help youraceday er tuf uit zien door je tijd te investeren in het volgen van een checklist met alle taken die je moet doen. Checklists worden 's ochtends direct binnengebracht, omdat u er een gewoonte van maakt om op die manier checklists te maken. Bovendien zijn de ochtenden goed omdat u zich er niet voor kunt afmelden of de meeste van uw taken kunt vergeten.

4. Creativiteit is je beste gereedschap Hoewel het een feit is dat de tulp je beste en meest veelzijdige accessoire is, geeft het je niet de kracht om nuchter en gefocust op je doelen te zijn. Hiervoor moet je weten hoe je je creativiteit kunt gebruiken. Onthoud dat Tulpen een verlengstuk van u kunnen zijn. Gebruik het op deze manier wanneer je het echt nodig hebt; als een kruk als je haast hebt. Nadat de tulp zich als je hoofd gedraagt ​​en je weet waar je hem neer wilt zetten, zal dit je helpen je te concentreren op datgene waar je je op wilt concentreren. Het kan een verschil maken als je het de volgende dag doet, want het zou nogal ironisch zijn als je de avond ervoor de neiging hebt om je checklist te vergeten. Het is een goede manier om dingen voor elkaar te krijgen die bij je mindset passen.

5. Humaniseer je Tulpen Tulpen is slechts een van je vele "mensen" of je "hulp"-personages in verschillende drive-twee-shows, maar je kunt het niet vertroebelen met andere shows, omdat het op de lange termijn ontmoedigend zou zijn. Gebruik je Tulp om te versterken wie je bent en zou moeten veranderen van dag naar nacht. Kruip in je karakter en vind kwaliteiten die je fascineren aan jezelf. Volg het allemaal met emoties en probeer emotioneel te zijn door het tegenovergestelde te doen van wat je probeert te doen. Vind leuke en interessante manieren om je karakter te laten zien door middel van je Tulp.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.