Fashion

Creëer je eigen juwelen

Handgemaakte sieraden

Maak je eigen sieraden Heb de vaardigheid en de tijd bij je om je eigen sieraden te maken. In feite, het laat u degene die wordt gefrustreerd het meest tijdens het vragen van uw vriend / s of ze willen haar handgemaakte armband of ketting te gaan met hun outfit.

Als u de vaardigheid, de schoonheid en de tijd hebt, kunt u zeker uw eigen sieraden maken. In feite is het misschien niet nodig om aanstekers (die schadelijk kunnen zijn voor de huid en de huid van kinderen) enasers (die de huid kunnen irriteren en gevaarlijk zijn) te gebruiken. Je vingernagels kunnen oranje worden na het maken van sieraadvormen en ontwerpen met een ArtNook. De ionische binding van natuurlijke edelstenen zoals lapis lazuli en Malachiet is zeer sterk. Deze stenen trekken elkaar aan en stoten elkaar af. Ze trekken andere stenen van goede kwaliteit aan en laten ze niet los tot ze met elkaar verbonden zijn. Inktvisjes en honingraten zijn er al sinds de oudheid. Ze werden gebruikt om aan te trekken en te beschermen. Ze zijn een goede manier om breukbestendige ontwerpen te maken. Inktvisjes trekken onimpulsbare stenen aan. Hart, Lapis lazuli, en Malachiet geven de steen zijn gloed. Lapis lazuli geeft de steen een gele gloed. Lapis lazuli gecombineerd met andere stenen geeft het polijsten, bungelen, en strepen.

Halskettingen, armbanden, ringen en oorbellen. bijna alles kan met de hand worden gemaakt met het juiste gereedschap. Je kunt experimenteren met zowat alles wat te mooi is om aan je voorbij te laten gaan. Je fantasie is de enige beperking.

Halskettingen, armbanden, oorbellen en horloges worden in de meeste gevallen met de hand gemaakt. Ik zal uitleggen welke processen we gebruiken om sieraden te maken. Kettingen en vooral chokers worden met de hand gemaakt zodat ze om uw hals passen. Aansteker maakt de strop of het koord als u wilt dat de strop van elke grootte is het gemakkelijkst. Het gebruik van een aansteker maakt het mogelijk dunnere slierten te maken, minder materiaal te verzamelen en sneller klaar te zijn.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.