Uncategorized

De laatste modetrends

Street wear clothing

Streetwear, ook bekend als urban wear, is tegenwoordig erg populair. Het wordt beoefend door honderdduizenden mensen. Zoals met alles wat nieuw is, is het een weerspiegeling van de hip-hop cultuur. Deze cultuur heeft zich sinds de jaren tachtig ontwikkeld. Vanaf die tijd waren mensen bezig met hun eigen identiteit. anders kleden. Enkele van de meest geziene outfits worden hieronder beschreven.

Veel mensen droegen t-shirts met daarop iets als “Wil je structuur?” of “agirl?” of “love Ice Cream.” Deze t-shirts waren humoristisch en leken de conventionele gedachten van de jaren ’80 in vraag te stellen.

Volgens een artikel in Businessweek, “wordt de kleurrijke en aromatische smoking de formele kleding van de toekomst genoemd. Smokings zijn de dromen van kleermakers.”

Het concept van “urbane” of “Japanse straatkleding” is ontstaan in Japan. Het is beïnvloed door straattaferelen zoals Tokyo en Osaka.

Hip-hop fans zijn zeer modebewust. Ze dragen vaak stijlvolle kleding. Voor hen is het beste modestatement het passen bij een paar bekende ontwerpers en het imiteren van hun kleding.

Veel jongeren voelen zich verloren en kunnen niet beslissen wat te dragen voor een evenement. Voor hen is het zoeken op internet naar beroemde modeontwerpers en hun ontwerpen het antwoord op de vraag. Honderden modewebsites bieden het nieuwste op het gebied van urban kleding, streetwear, haute couture, speciale modelijnen, herfst/wintercollectie en nog veel meer. Je kunt de outfit online bestellen en binnen een paar dagen in huis hebben.

The Streetwear News is een online zakelijke nieuwsdienst die speciale ontwerpen van invloedrijke ontwerpers en streetwear merken in de modewereld onderschrijft. Wij brengen u wedstrijden van de laatste outfits en beoordelingen van streetwear merken zoals Dereon, Adidas, Biben, Carhartt, Clarks, Twiggy, Diesel, icon, Jude, An ben, agitation, Jones Lehman enz. Wij brengen u ook beoordelingen van populaire winkelmerken zoals Abercrombie and Fitch, strecth, Born, Balenciaga, Bibulous, Jacob Voors, Jassenmerk, Just Cavalli, Juicy Couture, Juip, K-Swiss, Kate Spade, Levis, Levi’s, Lchyca, Laundry, Lux, Modern, Nike, Ralph Lauren, Topshop, en Zoe Buck. Als u nieuw bent op het web, worden nieuwsupdates op regelmatige basis geschreven en u kunt ze ook bekijken door te klikken op de flooden van berichten die op de website zijn gemaakt. U kunt ook om het even welk product kopen dat door de schrijvers wordt besproken, of waarover zij vragen stellen. Online shoppers wordt aangeraden regelmatig een bezoek te brengen om deze feeds te lezen.

De online business nieuws, meningen en recensies zijn niet geschreven door een aantal onervaren schrijvers. Ze zijn meer gericht op het schrijven over hoe deze laatste mode trends worden beoefend door de mode professionals. Enkele van de meest geliefde websites zijn Fashionista, Gigaom, Shopzilla, StyleBaby, en Fashion Rules.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.