Fashion

Tips voor het kiezen van het juiste etiket voor uw kinderen

Phil and phae

Hier zijn enkele tips voor het kiezen van het juiste label voor uw kinderen:

COMfy Chic: Phile is opgericht door een ex-verpleegster die zorgt voor comfortabel design voor kinderen. Hun kleding is speciaal ontworpen om warmte en comfort te garanderen, of het nu op school of thuis gebruikt wordt.

Phil & Phae: Zowel Phile als Phil hebben een reputatie van het mengen van comfort met een modieuze look die uiteindelijk zowel chique als functioneel is. Beide merken gebruiken zachtere stoffen met prachtige ontwerpen, met de kwaliteit die zo belangrijk is bij kinderkleding.

Neimant: uitvinder van de Sloane Stickplace Union Jack geborduurde patchwork met afbeeldingen geïnspireerd door de natuur. Prachtige kinderkleding met een gevoel voor de natuur.

Zak: Echt waar voor je geld. Ook ensembles die leuk zijn met mooie graphics.

Rocked: Voor tieners en kleuters die zich jong willen voelen, rock and roll stijl voor een uitgavenbewuste ouder.

Superketting: Voor het designkind in je dat stijl wil, met een randje.

Synthetisch: Gemaakt van de fijnste stoffen. Ook de kleuren van dit merk zijn niet zo traditioneel, maar gewaagd en aantrekkelijk: rood, blauw, goud of een kleurencombinatie naar keuze.

Ingetogen: Ontworpen met perfectie, maar in de lijn van hun moederbedrijf, gebruikt Phile levendige kleuren en grote prints zonder opzichtig te zijn.

Wijnoogst: Dit is, veruit, een van de beste merken in de industrie. De klassiekers zijn bij voorkeur voor fashion-forward kids met de smaak voor luxe. Dit is jouw statement over stijl.

Telkens als je behoefte hebt aan een opkikkertje, koop dan iets van deze designermerken, vooral die merken die je al een tijdje op het oog had maar waarbij je je zorgen maakte over prijs en kwaliteit. Uw zorgen zullen onmiddellijk worden weggenomen. Denk ook aan deze tips om je zomers te kleden:

Je kind goed beschermen tegen de zonnestralen is een goede manier om het gezond te houden. Zonnebrandcrèmes die de huid beschermen zijn in de meeste winkels verkrijgbaar. Neem er een paar mee om je kind te beschermen tegen de felle zon in de zomer.

Zorg ervoor dat uw kind het lekker koel heeft, vooral tijdens het spelen, door hem leuke kleren aan te trekken en hem in een koele omgeving te houden.

Ga naar Tipster Magazine voor nieuws en updates over deze kinderkleding en waar je ze kunt kopen.

Lees meer

Phil and phae

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.